Preventieve zorg en Zakelijke Coaching

De relatie arbeid en gezondheid staat de laatste jaren volop in de belangstelling. We moeten zorgen voor een goede balans. Soms heeft het zorgen voor gezondheid hierbij een verplichtend karakter, bijvoorbeeld omdat er specifieke klachten zijn. Maar uiteraard is het ook van belang om preventief aan je gezondheid te werken. Simone Meijer weet er alles van. Met haar bedrijf Delphin Balance helpt ze mensen om te werken aan een goede balans tussen werk en gezondheid. Men is bij haar aan het juiste adres voor medische fitness, personal training en reïntegratie begeleiding. 

Personal Training & Medische Fitness

Delphin Balance is een onafhankelijke organisatie die bedrijven en particulieren ondersteunt op het gebied van arbo en gezondheid. Het bedrijf maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van gediplomeerde professionals die worden ingezet naar aanleiding van een specifieke vraagstelling. “Ik werk veel samen met andere professionals,” legt Simone Meijer uit, “zoals podotherapeuten, chiropractors, fysiotherapeuten en artsen. Bedrijfsmatig geef ik veel interactieve workshops over houding en bewegen op de werkplek waarbij we  direct met de groep aan het bewegen gaan. Altijd een succes! Mensen komen veelal bij mij met specifieke klachten. Vaak gaat het om bijvoorbeeld rugproblemen, whiplash, schouder/nek aandoeningen, knieën en muisarm. In veel gevallen zijn mensen hiervoor in behandeling bij een of meer van de genoemde professionals en is hierbij ondersteunende training wenselijk. Ik ondersteun deze mensen dan met medische fitness training. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren.”

Deze trajecten kunnen voor het bedrijfsleven interessant zijn als Zakelijke Coaching omdat ze een preventief karakter. Stel dat iemand dreigt uit te vallen door een fysieke of mentale beperking dan kun je door een aangepast traject bij ons de schade enorm beperken. Schade in de zin van een opvang ziekte, continuïteit met klanten, kostenderving, vervangend personeel. Als je al deze kosten en energie vergelijkt met de kosten voor een Coachingstraject dan is de keuze snel gemaakt! De verwachting is dat dit model steeds vaker ingezet zal worden.

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image