Lifestylecoaching

Lifestylecoaching

Een gezond leefpatroon werkt niet alleen preventief tegen overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en bijvoorbeeld kanker. Het geeft ook een groter gevoel van fitheid en eigenwaarde. Maar ondanks het werk van een leger aan gezondheidsprofessionals en de intenties van de mensen zelf, blijkt het erg lastig om gedrag permanent gunstig te veranderen.

Een gezond leefpatroon bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen. Ook een balans tussen werk, ontspanning en nachtrust is essentieel. Nu werken verschillende gezondheidsprofessionals naast elkaar terwijl een totaalaanpak van het leefpatroon door één persoon veel effectiever blijkt om gedrag te veranderen. Belangrijker nog dan een brede vakkennis van voeding en bewegen is dan ook de vaardigheid van deze leefstijlcoach om mensen blijvend te motiveren.

Ben je ook benieuwd of je de juiste keuzes hebt gemaakt en met de juiste zaken bezig bent? Voel je ook dat je veel energievreters om je heen hebt maar kun je niet precies de vinger leggen op de zere plek?

Kortom, wil je jouw leven in perfecte balans hebben en houden en zorgen dat je je energie juist besteedt tussen een goede verdeling privé, werk, sociale contacten, hobbies, etc, trakteer jezelf dan op deze inspirerende ontdekkingsreis!